✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Zwitserland 1546180132 Unsplash
Saas-Fee, Davos, Flims, Saas-Grund
Miniski vanaf € 161,-
Last minute mini skivakantie
Op = Op
Reisaanbieder: Summittravel

In Zwitserland liggen verschillende mooie skigebieden waar je heerlijk kunt wintersporten. Ook, als je er even een paar dagen tussen uit wilt met een mini skivakantie. Je boekt nu al een wintersport weekendje Zwitserland in januari vanaf € 161,- per persoon. Verblijf in een skigebied als Saas-Fee, Davos Klosters, of Flims Laax Falera en geniet lekker van een heerlijk weekendje of midweekje wintersporten in Zwitserland!

Boek nu met korting

Op = Op

Last minute mini skivakantie
pak deze deal
*disclaimer

Miniski vakantie Zwitserland

 Zwitserland is een mooie bestemming voor een mini skivakantie. Verblijf 3 nachten in een mooie accommodatie in een populaire bestemming als Davos of Saas Fee of Saas Grund. De skigebieden in Zwitserland liggen op een mooie hoogte en hebben een goed aantal pistes. Zo kun je tijdens je mini skivakantie volop genieten van wat Zwitserland te bieden heeft, je kunt heer eventueel zelfs 's avonds nog skiën op de pistes. Daarnaast kun je in Zwitserland ook heerlijk eten. Het is dus ook naast de pistes heerlijk genieten.