✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Spindleruv Mlyn Skigebied
Velky Vrestov, Tsjechië
Vakantiehuis Jeca
7 dagen voor € 299,- p.a.
Vertrek: zaterdag, 1 december 2018
7,0

Last minute wintersport Tsjechië. Bekijk nu het last minute aanbod van Tsjechië-specialist Tsjecho Reizen. Zij bieden Hotels, Pensions, Appartementen en Vakantiehuizen tegen de beste prijzen in of bij de mooiste skigebieden in Tsjechië. Skiën, snowboarden, snowtuben, langlaufen of wandelen in gezellige skigebieden doet u tegen een zeer voordelige prijs in Tsjechië.

Boek nu met korting

Geen € 349,- maar slechts

€ 299,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Wintersport met korting tot wel 50%!

Tsjechië is nog steeds één van de voordeligste landen voor een wintersport vakantie. De lage prijzen van liftpassen, accommodaties en de voornamelijk blauwe en rode pistes maakt Tsjechië voor gezinnen met kinderen en voor beginners, een uitstekende wintersport bestemming.

Tsjecho Reizen biedt wintersportvakanties in de mooiste skigebieden van Tsjechië. De skigebieden in Tsjechië zijn qua formaat niet te vergelijken met die in Oostenrijk of Frankrijk. De faciliteiten zijn echter prima. Veelal zijn er voldoende sneeuwkanonnen aanwezig om de pistes goed te prepareren. Ook zijn er over het algemeen voldoende aanvullende faciliteiten, zoals skischolen, auqacentra, sportcentra en winkels en uitgaansgelegenheden.

Top 10 skigebieden Tsjechië