Korting skivakantie Ötztal ⛷️ Alois Arnold

Prijs (per persoon)€489,-€873,- -44%
Vertrek opZaterdag 18 december 2021
Verblijf8 Dagen
Accommodatie2 Sterren appartement
Bestemming Oostenrijk »  Ötztal »  Sölden
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope skivakantie Oostenrijk ❄ 8 Dagen in Alois Arnold, Sölden ❄ Inclusief vlucht en transfer ❄ Inclusief skipas ❄ € 489,- per persoon ❄ Verblijf in 2 sterren appartement ❄ Korting skivakantie Ötztal - Oostenrijk met vertrek op zaterdag 18 december 2021 ❄ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.5

Alois Arnold

8-daagse Wintersport naar Alois Arnold in Ötztal. Hoogte skigebied 1350m - 3340m

Korting skivakantie Ötztal ⛷️ Alois Arnold
Korting skivakantie Ötztal ⛷️ Alois Arnold
Korting skivakantie Ötztal ⛷️ Alois Arnold
Korting skivakantie Ötztal ⛷️ Alois Arnold

Vakantie highlights

  • Aan de rand van Sölden
  • Met de lange latten naar de bar
  • Wintersport voor een topprijs
  • 363 km skipiste
  • Hoogte skigebied 1350m - 3340m

Faciliteiten accommodatie

  • Skistalling,

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 18 december 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-09-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!