Korting wintersport Cortina D'Ampezzo ⛷️ Villa Argentina

Prijs€901,-€979,- -8%
Vertrek opZaterdag 18 maart 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren villa
Bestemming Italië »  Cortina D'Ampezzo »  Cortina D'Ampezzo
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope wintersport Italië ❄ 8 Dagen in Villa Argentina, Cortina D'Ampezzo ❄ € 901,-  ❄ Verblijf in 3 sterren villa ❄ Korting wintersport Cortina D'Ampezzo - Italië met vertrek op zaterdag 18 maart 2023 ❄ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Villa Argentina

8-daagse Autovakantie naar Villa Argentina in Cortina D'Ampezzo. Sinds 1910 al een familiehotel. Villa Argentina ligt midden in het prachtige Dolomietenlandschap. De familie Gillarduzzi ontvangt je hartelijk en geeft je gelijk een 'thuis' gevoel. Vele filmsterren, politici en beroemde schrijvers gingen je voor met een verblijf in dit heerlijke hotel. Een perfect uitgangspunt voor een actieve vakantie. Leer klimmen door middel van het nieuwe fenomeen rotsgymnastiek. De echte fanatiekelingen gaan off-road mountainbiken. In de winter sta je binnen een paar minuten op de piste. Er is meer dan 100 kilometer aan pistes, dus voor elke niveau genieten van de afdalingen. Kortom de ideale ligging van Villa Argentina garandeert een heerlijke vakantie voor alle gezinnen, zowel in de zomer als de winter.

Korting wintersport Cortina D'Ampezzo ⛷️ Villa Argentina
Korting wintersport Cortina D'Ampezzo ⛷️ Villa Argentina
Korting wintersport Cortina D'Ampezzo ⛷️ Villa Argentina
Korting wintersport Cortina D'Ampezzo ⛷️ Villa Argentina

Vakantie highlights

  • Sinds 1910 al een familiehotel

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Tuin
  • Fitness
  • Sauna
  • Stoombad
  • Skistalling

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 18 maart 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!